تاریخچه اینستاگرام

0 دیدگاه

اینستاگرام مثال کاملی برای جمله « شکست مقدمه پیروزی » است.

کوین سیستروم و مایک کرایگر به عنوان خالق های این اینستاگرام،اپلیکشینی به نام Burbn ساختند اما این اپلیکشین فقط توانست ۱۰۰۰ کاربر بدست آورد و این شکستی برای کوین و مارک بود.
اما این دو ناامید نشدند و ایده های خود را گسترش دادند تا موفق به عرضه اینستاگرام در قالب یک اپلیکشین ios شدند.اینستا در ابتدا فقط نسخه ios داشت ولی در اکتبر ۲۰۱۰ نسخه اندرویدی آن هم منتشر شد و جالب است که بدانید که در کمتر از یک روز از عرضه اینستا در پلی استور دانلود آن به رکورد ۱ میلیون رسید.

این اپلیکشین از زمانی که آغاز به کار کرد به طور مداوم در حال تغییر و پیشرفت بوده و بسیاری از قابلیت ها در طول این سال ها به آن اضافع شده که در ادامه به مهم ترین ها میپردازیم:

هشتگ (ژانویه ۲۰۱۱)

این قابلیت با هدف کمک به کاربر برای پیدا کردن راحت تر تصاویر،به این اپلیکشین اضافه شد.اینستاگرام به کاربرانش پیشنهاد میدهد که برای تصاویرشان از هشتگ های مرتبط استفاده کنند.
مثلا اگر میخواهید عکس ماشین خود را پست کنید بجای استفاده از #photo باید از #car استفاده کنید چون مناسب تر است.

اینستاگرام زیر سلطه فیسبوک (سپتامبر ۲۰۱۲)

مالکیت این اپلیکیشن در ازای ۱ میلیارد دلار به فیسبوک سپرده شد.در ابتدا اقدام بسیار عجیبی بود اما با رشد چشمگیر محبوبیت این اپلیکیشن ثابت شد که مارک زاکربرگ تصمیم درستی گرفته است.

ورود دایرکت به اینستا(دسامبر ۲۰۱۳)

اضافه شدن دایرکت اول امکان ارسال عکس ، ویدیو و متن را به طور مستقیم به افراد میداد و دوم یک اعلام جنگ به سایر پیام رسان ها بود.

طراحی الگوریتم برای timeline(آوریل ۲۰۱۶)

با اضافه شدن این الگوریتم،دیگر تصاویر و ویدیو ها بر اساس تاریخ نمایش داده نمیشد و موارد مهم تر به تشخیص الگوریتم زودتر نمایش داده میشوند.

پوست اندازی اینستاگرام( مه ۲۰۱۶ )

با انتشار آپدیت ۸,۰ رابط کاربری و لوگوی این اپلیکیشن با تغییراتی مینیمالیسم همراه شد.

اضافه شدن بخش استوری (اوت ۲۰۱۶)

استوری این امکان را به کاربر میدهد تا با آن عکس و فیلم بگیرد و نوشته یا استیکر دلخواه خود را روی آن قرار بدهند.تفاوت استوری و پست در زمان انقضای آن است.به این شکل که پس از ۲۴ ساعت از انتشار آن ، از دسترس خارج میشود.

روی کار آمدن live ( نوامبر ۲۰۱۶)

این آپشن این امکان را به کاربرانی که میخواهند از مراسم یا هر اتفاق دیگری به صورت زنده فیلم برداری و برای دنبال کننده هایشان پخش کنند،میدهد.

ارسال چندین تصویر در قالب یک پست (فوریه ۲۰۱۷)

این قابلیت برای فروشگاه ها و برند ها بسیار کاربردی است.مثلا میتوانند از محصول خود،در چند زاویه مختلف عکس و فیلم منتشر کنند.

IGTV(ژوئن ۲۰۱۸)

برای اشتراک گذاشتن ویدیو های عمودی کاربرد دارد و به کاربر این امکان را میدهد که ویدیو هایی با حداکثر زمان ۱۰ دقیقه و حجم حداکثر ۶۵۰ مگابایت را آپلود کنند.(اکانت های پر طرفدار و تایید شده،اجازه آپلود ویدیو تا ۱ ساعت را نیز دارند.)

0 دیدگاه